Obnovljena ambulanta na Kapriju

  Datum objave: 06.04.2021, 13:00h

Projekt sanacije ambulante provela je Šibensko-kninska županija uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Partner na projektu bio je Dom zdravlja Šibenik.

„Zgrada ambulante na Kapriju napokon je obnovljena i spremna za prihvat kako lokalnog stanovništva, tako i turista koje očekujemo u nadolazećoj turističkoj sezoni. Prostorije ćemo kroz koji dan opremiti namještajem koji je uglavnom sačuvan od požara te očekujemo skori početak rada ambulante.“, kazao je župan Goran Pauk.

Projekt vrijedan 509.155,00 kn Ministarstvo je sufinanciralo iznosom od 300.000,00 kn, dok je ostatak novca osigurala Šibensko-kninska županija. Projektna sredstva bila su usmjerena na izvođenje adaptacijskih, građevinsko-obrtničko-instalaterskih radova te uređenje interijera ambulante; obnovljena je unutrašnjost ambulante s novim pregradnim zidovima, postavljena je unutarnja i vanjska stolarija, novi podovi s izolacijom i keramikom, vodovodne i elektro instalacije te su obnovljena tri sanitarna čvora.