Održana primopredaja vlasti u Šibensko-kninskoj županiji

  Datum objave: 04.06.2021, 13:00h

Održana primopredaja vlasti u Šibensko-kninskoj županiji

„Novom županu predao sam sve dokumente koje su pripremile moje službe, a koji govore o stanju Županije. Gospodinu Jeliću i njegovoj zamjenici želim svako dobro u vođenju naše Županije i neka ona bude još sto puta uspješnija.“, kazao je dojučerašnji župan Goran Pauk te još jednom čestitao dr.sc. Marku Jeliću i gđi. Iris Ukić Kotarac.

Primopredaji su nazočili zamjenici dojučerašnjeg župana, g. Nikola Blažević, gđa. Darija Puljić i g. Ognjen Vukmirović, kao i zamjenica novoizabranog župana gđa. Iris Ukić Kotarac.

„Uspješno smo obavili sve predradnje za primopredaju vlasti, na čemu zahvaljujem dosadašnjem županu gospodinu Goranu Pauku, a zahvaljujem mu i na 15 godina dužnosničkog mandata. 15 godina biti izabrani župan, velika je stvar. Moji zamjenici, gđa. Iris Ukić Kotarac, gospodin Ognjen Vukmirović i ja, nastavit ćemo sve projekte koji su započeti, nastojati ih završiti, a po potrebi i prilagoditi. Cijelo vrijeme zastupali smo inkluzivnost i jednakost  te ćemo se tako se i ponašati“, kazao je župan Šibensko-kninske županije dr.sc. Marko Jelić.

Zamjenica župana gđa. Iris Ukić Kotarac zahvalila je građanima na povjerenju, naglasivši kako će se suradnja sa svim gradovima, općinama, udrugama i građanima nastaviti.

„Nastavit ćemo sve prakse koje su bile pozitivne, uvodit ćemo, naravno, nove i nastojati realizirati sve ono što smo obećali u svom predizbornom programu.“, kazala je zamjenica župana Šibensko-kninske županije gđa. Iris Ukić Kotarac.