Poziv za prijavu na natječaj za najistaknutije volontere i organizatore volontiranja

  Datum objave: 16.11.2021, 12:00h

Nagrada za najistaknutijeg volontera/ku i organizatora volontiranja na području Šibensko – kninske županije“

Savjet mladih grada Šibenika u suradnji s Udrugom mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim Volonterskim centrom „POZITIVA“ šestu godinu za redom organizira dodjelu Nagrade za najistaknutijeg volontera/ku i  organizatore volontiranja. Od 2019. godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije te se time dodjela nagrada proširila na područje cijele Šibensko-kninske županije.

Iz Udruge mladih pozivaju sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren do 26. studenoga 2021. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Šibensko-kninske županije (u nastavku teksta), Grada Šibenika, Udruge „Mladi u EU“ te Volonterskog centra „POZITIVA“.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od tri člana, a organizacija svečane dodjele nagrade za volontere i organizatore volontiranja , sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama, bit će održana 3. prosinca 2021. godine u Gradskoj knjižnici ''Juraj Šižgorić'' u Šibeniku, s početkom u 18 sati.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju stoji predstavnik organizatora manifestacije, g. Matej Matić, predsjednik Savjeta mladih Grada Šibenika dostupan na broj 099/765-6861 ili matej.matic@mladi-eu.hr

Prijave je potrebno poslati na info@mladi-eu.hr ili putem pošte na adresu: Udruga mladih ''Mladi u EU'', Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik.

Prijava za volotere: Obrazac za nominaciju za volontere 2021 

Prijave za organizatore volontiranja: Obrazac za nominaciju organizatora volontiranja 2021

 

 

PREGLED DOKUMENATA: