Stalni zamjenik njemačkog veleposlanika u RH u posjetu Šibensko-kninskoj županiji

  Datum objave: 21.10.2021, 19:00h

Zamjeniku veleposlanika župan je podrobno predstavio gospodarsku situaciju na području naše županije kao i sve njezine potencijale, za koje je  g. Seibel pokazao veliki interes te je zaključeno kako postoji još puno prostora za suradnju, posebno na području zelene ekonomije.

Nakon razmjene prigodnih poklona, župan dr. sc. Marko Jelić zahvalio je zamjeniku veleposlanika na ukazanoj časti i posjetu našoj županiji, izrazivši uvjerenje u nastavak uspješne i kvalitetne suradnje i produbljivanje tradicionalno dobrih prijateljskih odnosa naših dviju zemalja.

Stalni zamjenik njemačkog veleposlanika u Šibeniku sudjeluje na sjednici Mješovite komisije Republike Hrvatske i Baden-Württemberga.

U sklopu sjednice, u Kući umjetnosti Arsen, župan dr. sc. Marko Jelić imao je čast predstaviiti Šibensko-kninsku županiju, njezine gospodarske, poljoprivredne i turističke potencijale te bogatstvo prirodne i kulturne baštine, pred brojnim istaknutim osobama iz javnog života naše županije i njemačke savezne pokrajine Baden-Württemberg.