Javna rasprava o nacrtu Plana upravljanja zaštićenim područjem i područjima ekološke mreže Dinara i Cetina

  Datum objave: 15.09.2023, 15:17h

Ministarstvo gospodarstva  i održivog razvoja koordinira izradu Plana upravljanja zaštićenim područjem i područjima ekološke mreže Dinara i Cetina (6001-1) te sukladno tome provodi javnu raspravu o nacrtu Plana upravljanja.

Na radionici u Kninu, na kojoj je danas sudjelovao i župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić, predstavljen je nacrt Plana upravljanja, nakon čega je uslijedila rasprava i iznošenje prijedloga i primjedbi sudionika radionice.

Javni uvid u nacrt Plana upravljanja zaštićenim područjem i područjima ekološke mreže Dinara i Cetina (6001-1) traje do srijede, 20. rujna 2023. godine, i to putem internetske stranice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja (tekst Nacrta plana upravljanja dostupan je pod „Dokumenti“) ili u prostorijama JU „Priroda“ Šibensko-kninske županije (Prilaz tvornici 39, 22000 Šibenik), radnim danom od 9:00 do 12:00 sati.

Prijedloge, mišljenja i primjedbe zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi koja će biti dostupna na mjestu javnog uvida, dati u zapisnik tijekom javnog izlaganja ili poslati u pisanom obliku do 24:00 sati, dana 20. rujna 2023. godine, elektroničkom poštom na adresu: mila.preradovic@mingor.hr i pisarnica@mingor.hr, ili na adresu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Uprava za zaštitu prirode, Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, s naznakom „Javni uvid u nacrt Plana upravljanja Dinara i Cetina“.