12. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije

12. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije

 

Poštovani proizvođači domaćih proizvoda,

osobito mi je zadovoljstvo najaviti kako, nakon trogodišnje stanke uzrokovanje pandemijom, Šibensko-kninska županija ove godine po 12. put organizira Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. Sajam će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2023. godine.

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin, Razvojno inovacijski centar AluTech i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Međimurska županija.

Sajam je izložbeno–prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine posjeti ga i do 20 000 domaćih i stranih gostiju. Na Sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Zbog velikog interesa izlagača, pozivamo Vas da već sada popunite i pošaljete Prijavu. Prijavni obrazac dostupan je niže na ovoj stranici.

Na otvorenju Sajma predstavit ćemo i Katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu Prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

S poštovanjem do skorog susreta na 12. Sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije!

                                                                                           

        ŽUPAN

dr. sc. Marko Jelić

PREGLED DOKUMENATA:

Obrazac prijave.
PDF   •   411.39 KB
Opći uvjeti izlaganja.
PDF   •   393.39 KB