Danas je u vrtu Samostana Sv. Lovre u Šibeniku predstavljen projekt Croatia Airlinesa "Okusi Hrvatske" na kojem je nazočio i zamjenik župana, Željko Šimunac. Riječ je o projektu kojim se kroz okuse, mirise i boje putnicima na letovima hrvatskog avioprijevoznika nastoji predstaviti bogata dalmatinska gastronomija. Obroci i pića, koji se poslužuju na međunarodnim i domaćim letovima tvrtke, u sljedeća tri mjeseca temeljit će se na karakterističnim obilježjima dalmatinske kuhinje. Čelnici ...
Danas je u vrtu Samostana Sv. Lovre u Šibeniku predstavljen projekt Croatia Airlinesa "Okusi Hrvatske" na kojem je nazočio i zamjenik župana, Željko Šimunac. Riječ je o projektu kojim se kroz okuse, mirise i boje putnicima na letovima hrvatskog avioprijevoznika nastoji predstaviti bogata dalmatinska gastronomija.
Obroci i pića, koji se poslužuju na međunarodnim i domaćim letovima tvrtke, u sljedeća tri mjeseca temeljit će se na karakterističnim obilježjima dalmatinske kuhinje. Čelnici Croatia Airlinesa za domaćinstvo predstavljanja ovog hvalevrijednog projekta izabrali su baš Šibenik budući da u projektu usko surađuju s restoranom 'Pelegrini'. Uz specijalitete iz kuhinje restorana "Pelegrini", putnici će u kabinama zrakoplova uživati u vinima poznatog dalmatinskog proizvođača Plenkovića, bijelom vinu Zlatan Pošip i crnom vinu Zlatan Babić. Na nekoliko tisuća metara nadmorske visine, putnici će moći kušati i bračko ekstra djevičansko maslinovo ulje 'Brachia' te slane i slatke grickalice.